Omvormers

230v in bedrijfswagen

Victron

Omvormer

Met de zuivere sinus omvormers van Victron Energy heb je altijd en overal stille elektriciteit. De omvormers transformeren DC in AC elektriciteit en slaan deze op in accu’s. Hierdoor kunt u kleinere apparaten – van accugereedschap tot een laptop – te allen tijde gebruiken in jouw bedrijfswagen. 

Clayton

Omvormer

De technologie van omvormers en aggregaten heeft het laatste decennium een enorme vlucht genomen. Grote vermogens zijn daardoor haalbaar geworden en ook in de veiligheid is grote vooruitgang geboekt.

230 Volt vanuit uw bedrijfswagen is geen enkel probleem. Maar ook grote vermogens, tot wel 5000 Watt, zijn te realiseren (Mobiel 150 tot 5000 Watt).

Vele mobiele mogelijkheden en toepassingen:

  • Laadstation (accugereedschap, laptop et cetera)
  • Heldere werkverlichting (230 Volt)
  • Zwaar gereedschap zoals boor- slijp- en zaagmachines (230 Volt)
  • Compressor (230 Volt)

Veiligheid

Hogere voltages en grotere vermogens stellen hoge eisen aan de veiligheid. De bedrijfswageninrichters van HBI zijn daarmee vertrouwd. Zij installeren elektrische toepassingen uitsluitend conform de NEN1010 eisen.

 

Isolatiebewaker

Omvormers en aggregaten worden toegepast in omgevingen waar niet altijd een kwalitatief goede veiligheidsaarde aanwezig is. Een betrouwbare isolatiebewaker ondervangt dit probleem en waarborgt uw veiligheid in en om het voertuig.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.