HBI Bedrijfswageninrichters, Einsteinstraat 2, 6669 NC, Dodewaard 0488 41 31 32

Speciale diensten & producten

Elke bedrijfswagen dient aan de verwachtingen van de gebruiker te voldoen. Het is tenslotte de werkplek van uzelf of van uw medewerkers. Een werkplek die het midden houdt tussen een mobiele werkplaats en een mobiel kantoor. De eisen die gesteld worden aan zo’n mobiele werkplek zijn niet altijd standaard: het kan zijn dat u als eindgebruiker specifieke, zelfs ongebruikelijke wensen heeft voor de inrichting van uw bedrijfswagen.

In overleg met u brengt HBI uw speciale wensen in kaart en nemen we enthousiast het ontwerp en de uitvoering voor onze rekening.

HBI richt zich op het ontwerpen en vervaardigen van inrichtingen voor speciale voertuigen en is aangewezen dealer voor speciale producten zoals de Easyload (kranen), Easyloader (laadklep), Dynox (mobiele brancard) en Clayton Power (omvormers).

Hieronder vind u enkele voorbeelden van door ons geleverde specials:

Clayton Power: 230 Volt vanuit uw bedrijfswagen is geen enkel probleem. Maar ook grote vermogens, tot wel 5000 Watt, zijn te realiseren. Dit voertuig maakt gebruikt van een Clayton omvormer. Deze omvormer zet 12v stroom om naar 230v.

Easyload kranen: met de Easyloader wordt in en uit-laden van zware spullen eenvoudig gemaakt voor u.

VW Crafter De Waal Easyloader dec2017 (10)

Easyloader: De Easyloader liftsystemen bieden verschillende mogelijkheden voor oprij-platen en verstelbare laadkleppen. De EasyLoader is de enige laadklep, die de ingang van de laadruimte vrijhoudt. Het laadplatform wordt namelijk opgeborgen tegen de onderkant van het dak, waardoor men eenvoudig in en uit kan stappen.

 

Dynnox02

Dynox: Een mobiele brancard voor in uw bedrijfswagen. Het laden, lossen en vervoeren van uw lading is nog nooit zo makkelijk geweest. Snel en makkelijk verrijdbaar heeft u met een Dynox al uw materialen, machines of gereedschappen bij de hand.

 

KIES VOOR EEN HBI BEDRIJFSWAGENINRICHTING !

IMPORTEUR VAN

Help-Desk