...

Bedrijfswageninrichting nodig?

Als vakman ben je druk. Je werkt hard en gaat van klus naar klus. Een goed ingerichte bedrijfswagen is dan wel zo fijn. Jouw eigen mobiele werkplaats ingericht om je werkzaamheden netjes, efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren.

Jouw bedrijfswagen ingericht om je werkzaamheden netjes, efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren.

Creëer overzicht in jouw bedrijfswagen

Efficiënt, productief en veilig werken

Alles netjes opgeborgen en op een vaste plek. Met overzicht in de bedrijfswagen grijp je nooit meer naast je gereedschap. 

Duurzame bedrijfswageninrichtingen

De juiste indeling, duurzame producten en crashtest certificering zorgen ervoor dat jij op een veilige manier meer voor elkaar krijgt.

Oplossingen op maat

Een omvormer nodig? Een imperiaal op het dak? Een laadklep achter op de bedrijfswagen? Niets is ons te gek. 

HBI_01-800x800

Volledig afgestemd op jouw wensen.

Ieder beroep is anders en vereist een andere inrichting van de bedrijfswagen. Daarom geloven wij in persoonlijke aandacht. Samen met jou stellen we de ideale mobiele werkplek samen.

Op zoek naar een bedrijfswageninrichting die volledig naar wens is ingericht? HBI biedt alles van een eenvoudige, maar effectieve kast tot complete totaaloplossingen voor vele vakgebieden. Alles op één adres geregeld en je bedrijfswagen snel klaar voor het échte werk.

Goed gereedschap is het halve werk.

Efficiënte, betrouwbare en veilige materialen, zodat je gerust aan het werk kunt.

Hoge kwaliteit

De bedrijfswageninrichtingen van Finnerup zijn duurzaam, crashtest gecertificeerd, en voorzien van TÜV-Keurmerk.

Compleet aanbod

Van omvormers tot signalering. Van imperials tot laadkleppen en Safe-Bumpers. HBI biedt alles wat je nodig hebt als vakman.

Maatwerk

Ieder vak vraagt om een andere inrichting en iedere vakman heeft andere wensen. HBI gelooft daarom in maatwerk. 

Persoonlijke aandacht

Samen met jou stellen we de bedrijfswagen volledig naar wens samen. Zo efficiënt, betrouwbaar en veilig mogelijk.

Veiligheid

De crashtest gecertificeerde producten zorgen ervoor dat je veilig onderweg bent met je bedrijfswagen. 

Kennis over wet-/regelgeving

Verandering in techniek, mobiliteit en privacy zorgt voor complexiteit in regelgeving. HBI heeft alle benodigde kennis in huis.

Onder andere deze klanten gingen je voor

Wat onze klanten zeggen.

"De ervaring en samenwerking met HBI hebben wij als zeer prettig ervaren. In overleg met onze vakmensen, die er dagelijks gebruik van maken, is een oplossing ontworpen en gerealiseerd. En dat naar volle tevredenheid."
Gerard van Gessel
GesselGroen
Keurig netjes gewerkt, goede aanvullende adviezen en prima snelle service bij kleinigheidje achteraf dat zeer snel werd opgelost. Een aanrader!
Harry Mulder
Eigenaar Mupla Verpakkingen
"Met een persoonlijke aanpak en maatwerk inrichting, die in samenwerking met onze monteurs tot stand is gekomen, heeft HBI naar volle tevredenheid onze inrichtingen opgeleverd.
Maurice Gubbels
Bogers Kozijnen
Turnkey oplossing
Werkwijze

Wij verzorgen het gehele traject, van A tot Z. Je hebt één aanspreekpunt en wij ontzorgen je volledig in het complete traject van de bedrijfswageninrichting.

Tijdens een eerste kennismaking brengen we in kaart wat jouw wensen en behoeften zijn. We bepalen wat er beter kan dan bij de vorige bedrijfswagen. Of juist wat je graag wilt dat hetzelfde blijft. Vaak kunnen we effectieve oplossingen aanbieden waar jij als klant zelf nog niet over hebt nagedacht. 

Op basis hiervan kunnen we je alvast laten zien wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot de inrichting van de bedrijfswagen. We maken dan samen met jou een eerste schets op papier.

Vervolgens maken we op basis van deze informatie een volledig ontwerp voor de bedrijfswagen. Op basis van deze tekening brengen wij een offerte uit.

Vervolgens nemen we het voorstel volledig met je door. We nemen je mee door het ontwerp om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Nadat er akkoord is kunnen we de bedrijfswageninrichting gaan inbouwen.

De bedrijfswageninrichting wordt volledig op maat ingebouwd. In onze werkplaats richten we 10-20 bedrijfswagens per week in.

Je nieuwe bedrijfswagen is klaar voor gebruik! In overleg met de klant leveren we de auto af bij ons op kantoor of op een door jou gewenste locatie in Nederland.

Wij zijn importeur van:

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons!

Dat is lastig om te zeggen. Een basisinrichting kan al vanaf een paar honderd euro worden geleverd. Een maatwerkinrichting is vaak prijziger. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Na akkoord van de offerte worden de spullen besteld. Daarna bouwen wij de inrichting op maat in. Van de offerte tot oplevering duurt zo’n 4 tot 8 weken. 

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland in Dodewaard (naast de A15). Je bent van harte welkom. Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor.

Onze duurzame bedrijfswageninrichtingen van Finnerup gaan zeker 10 jaar mee. Het overzetten van de inrichting op een eventuele nieuwe bus na een paar jaar is geen probleem!

Niet elke bedrijfswageninrichting is veilig. Onze crashtest gecertificeerde producten wel. Zij zorgen ervoor dat je veilig onderweg bent met je bedrijfswagen. Onderstaande filmpjes laten duidelijk het verschil zien.

Zie hier een filmpje van een normale, houten inrichting.

Zie hier een filmpje van onze crashtest gecertificeerde Finnerup inrichting.

Jazeker! Wij leveren een compleet totaalpakket voor de inrichting van je bedrijfswagen. Van vloeren en wandbekleding tot kasten. Van imperiaals tot Safe-Bumpers. Van signalering tot omvormers. Van laadkleppen tot LED verlichting. Niets is ons te gek. Klik hier voor ons volledige aanbod.

Dat kan zeker. Zowel de inrichting als bestickering kan worden geregeld door HBI. Alles op één adres geregeld.

HBI is expert in het inbouwen van Clayton omvormers (230V). Zo heb je altijd beschikking over stroom in de bus. 

Onze inrichtingen zijn van lichtgewicht aluminium, hierdoor hou je veel laadvermogen over. Maar belangrijker nog, we denken met je mee om gewichtsbesparing te realiseren. Wat heb je écht nodig in je bus? Hoe kun je het efficiënter inrichten? Het resultaat? Minder verbruik, minder uitstoot én meer laadvermogen.

Verandering in techniek, mobiliteit en privacy zorgt voor complexiteit in wet-/regelgeving. Bij HBI zijn we uiteraard op de hoogte van alle nieuwe eisen met betrekking tot alles in en om uw bedrijfswagen. Goed advies daarin is essentieel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.