...

Jouw partner in duurzame bedrijfsmobiliteit

Compleet ontzorgt in het proces van bedrijfswageninrichting. Als partner in de bedrijfsmobiliteit zorgen we ervoor dat jouw wagenpark optimaal ingezet wordt.  We combineren uitgebreide service met scherpe prijsstellingen en doen er alles aan om het proces voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. 

Gemak voor jou als wagenparkbeheerder

En een ideale inrichting voor de vakman. Bedrijfswageninrichtingen volledig afgestemd op jullie wensen. HBI biedt alles van een eenvoudige, effectieve kast tot complete totaaloplossingen voor vele vakgebieden. Alles op één adres geregeld en de bedrijfswagens snel klaar voor het échte werk.

Kwaliteit, duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid en kostenbesparing staan centraal.

Alles op één adres geregeld en de bedrijfswagens snel klaar voor het échte werk.

bedrijfswageninrichters

Kostenreductie

Meedenken in gewichtsbesparing levert  extra laadvermogen én een flinke brandstofbesparing op. Bijkomend effect: verlaagde uitstoot en belasting.

Mobiele Service 13

Van A tot Z

Wij ontzorgen je in het gehele traject én erna. Vanaf dealer tot aan aflevering aan de vakman.

11-743x1024-1.jpg

Alles onder één dak

Gemak, service en overzicht tijdens én na oplevering van de bedrijfswagens. 

Kwaliteit, duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid en kostenbesparing staan centraal.

Alles op één adres geregeld en de bedrijfswagens snel klaar voor het échte werk.

Alles onder één dak

Gemak, service en overzicht tijdens én na oplevering van de bedrijfswagens. HBI ontzorgt jou volledig.

Kostenbesparing

Gewichtsbesparing levert extra laadvermogen én brandstofbesparing op. Bijkomend effect: lagere uitstoot en belasting.

Korte doorlooptijden

Bij HBI hebben we genoeg capaciteit om snel te schakelen. Hierdoor kunnen we veel wagens tegelijkertijd inrichten en snel opleveren.

Standaardisatie

Een standaard voor bijvoorbeeld de montage en servicemonteur. De bedrijfswagen naar wens van de vakman op maat worden aangepast.

Persoonlijke aandacht

Samen met jou stellen we de bedrijfswagens volledig naar wens samen. Een zo efficiënt, betrouwbaar en veilig mogelijk wagenpark.

Kennis over wet-/regelgeving

Verandering in techniek, mobiliteit en privacy zorgt voor complexiteit in regelgeving. De juiste kennis is daarom essentieel. 

Turnkey oplossing
Werkwijze

Wij verzorgen het gehele traject, van A tot Z. Je hebt één aanspreekpunt en wij ontzorgen je volledig in het traject van de bedrijfswageninrichting.

Tijdens een eerste kennismaking brengen we in kaart wat de wensen en behoeften van jou en de vakmensen zijn. We bepalen wat er beter kan dan bij de vorige bedrijfswagen. Of juist wat jullie graag willen dat hetzelfde blijft. Vaak kunnen we effectieve oplossingen aanbieden waar jullie zelf nog niet over hebben nagedacht. 

Op basis hiervan kunnen we jullie alvast laten zien wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot de inrichting van de bedrijfswagen. We maken dan samen met jullie een eerste schets op papier.

Vervolgens maken we op basis van deze informatie een volledig ontwerp voor de bedrijfswagen. Vaak zijn hier de hoofdmonteurs en fleetmanager/owner bij betrokken. Op basis van deze ontwerpen brengen wij een offerte uit.

Vervolgens nemen we het voorstel volledig met jullie door. We nemen jullie mee door het ontwerp om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Nadat er akkoord is kunnen we de bedrijfswageninrichtingen gaan inbouwen.

De bedrijfswageninrichtingen wordt volledig op maat ingebouwd. In onze werkplaats richten we 10-20 bedrijfswagens per week in.

Jullie nieuwe bedrijfswagens zijn klaar voor gebruik! In overleg met de klant leveren we de bedrijfswagens af bij ons op kantoor of op een door jullie gewenste locatie in Nederland.

Wat onze klanten zeggen.

"De ervaring en samenwerking met HBI hebben wij als zeer prettig ervaren. In overleg met onze vakmensen, die er dagelijks gebruik van maken, is een oplossing ontworpen en gerealiseerd. En dat naar volle tevredenheid."
Gerard van Gessel
GesselGroen
Keurig netjes gewerkt, goede aanvullende adviezen en prima snelle service bij kleinigheidje achteraf dat zeer snel werd opgelost. Een aanrader!
Harry Mulder
Eigenaar Mupla Verpakkingen
"Met een persoonlijke aanpak en maatwerk inrichting, die in samenwerking met onze monteurs tot stand is gekomen, heeft HBI naar volle tevredenheid onze inrichtingen opgeleverd.
Maurice Gubbels
Bogers Kozijnen

Onze klanten

Een aantal van onze tevreden mobiliteitsmanagers.

Wij zijn importeur van:

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons!

Het inbouwen zelf duurt een aantal dagen. Na akkoord van de offerte worden de spullen besteld. Daarna bouwen wij de inrichting op maat in. Van de offerte tot oplevering duurt zo’n 4 tot 8 weken. 

Dat is lastig om te zeggen omdat het maatwerk betreft. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland in Dodewaard (naast de A15). Je bent van harte welkom. Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor.

Wij maken gebruik van duurzame bedrijfswageninrichtingen van Finnerup. Dit soort inrichtingen gaan zeker 10 jaar mee. Het overzetten van de inrichting op een eventuele nieuwe bus na een paar jaar is geen probleem!

Niet elke bedrijfswageninrichting is veilig. Onze crashtest gecertificeerde producten zorgen ervoor dat je veilig onderweg bent met je bedrijfswagen. Onderstaande filmpjes laten duidelijk het verschil zien.

Zie hier een filmpje van een normale, houten inrichting.

Zie hier een filmpje van onze crashtest gecertificeerde Finnerup inrichting

Jazeker! Wij leveren een compleet totaalpakket voor de inrichting van je bedrijfswagen. Van vloeren en wandbekleding tot kasten. Van imperiaals tot Safe-Bumpers. Van signalering tot omvormers. Van laadkleppen tot LED verlichting. Niets is ons te gek. Klik hier voor ons volledige aanbod.

Dat kan zeker. Zowel de inrichting als bestickering kan worden geregeld door HBI. 

HBI is expert in het inbouwen van Clayton omvormers (230V). Zo heb je altijd beschikking over stroom in de bus. 

Onze inrichtingen zijn van lichtgewicht aluminium, hierdoor hou je veel laadvermogen over. Maar belangrijker nog, we denken met je mee om gewichtsbesparing te realiseren. Wat heb je écht nodig in je bus? Hoe kun je het efficiënter inrichten? Het resultaat? Minder verbruik, minder uitstoot én meer laadvermogen.

Verandering in techniek, mobiliteit en privacy zorgt voor complexiteit in wet-/regelgeving. Bij HBI zijn we uiteraard op de hoogte van alle nieuwe eisen met betrekking tot alles in en om uw bedrijfswagen. Goed advies daarin is essentieel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagens?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jullie wagenpark.