...
Dealers

Dé partner voor autodealers

Ben je op zoek naar een partner om je klanten beter te bedienen en je aanbod te vergroten? Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent. Jij verkoopt de auto compleet naar wens van de klant, wij verzorgen de bedrijfswageninrichting. Alles op één adres geregeld en de bedrijfswagens snel klaar voor het échte werk. 

Iedere vakman heeft andere wensen en behoeften. 

Daarom leveren wij maatwerk oplossingen voor iedere bedrijfswagen.

Toyota Pro Ace Toyota Material 2020 (27)-min

Overzicht in de bus

Alles netjes opgeborgen en op een vaste plek. Met overzicht in de bus grijpt jouw klant nooit meer naast zijn gereedschap. 

Mobiele Service 6

Effectief, productief en veilig werken

De juiste indeling, duurzame producten en crashtest certificering zorgen ervoor dat jouw klant  op een veilige manier meer voor elkaar krijgt.

11-743x1024-1.jpg

Maatwerk oplossingen

Niets is ons te gek. We leveren maatwerk voor iedere vakman. Van een basisbetimmering tot complete mobiele werkstations. 

Net even die extra stap zetten voor de klant.

Hoge kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. 

Compleet aanbod

Ontzorgen is wat HBI doet. Zelf geen omkijken meer naar de inrichting, maar blijf goed op de hoogte door regelmatige updates en rapportages.

Persoonlijke aandacht

Samen met jouw klant stellen we de bussen volledig naar zijn of haar wens samen. We streven naar een zo efficiënt, betrouwbaar en veilig mogelijk wagenpark.

Korte doorlooptijden

Bij HBI hebben we genoeg capaciteit om snel te schakelen. Hierdoor kunnen we veel wagens tegelijkertijd inrichten en vrij snel opleveren.

Turnkey oplossing
Werkwijze

Wij verzorgen het gehele traject, van A tot Z. Je hebt één aanspreekpunt en wij ontzorgen je volledig in het complete traject van de bedrijfswageninrichting.

Tijdens een eerste kennismaking brengen we in kaart wat jouw wensen en behoeften zijn. We bepalen wat er beter kan dan bij de vorige bedrijfswagen. Of juist wat je graag wilt dat hetzelfde blijft. Vaak kunnen we effectieve oplossingen aanbieden waar jij als klant zelf nog niet over hebt nagedacht. 

Op basis hiervan kunnen we je alvast laten zien wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot de inrichting van de bedrijfswagen. We maken dan samen met jou een eerste schets op papier.

Vervolgens maken we op basis van deze informatie een volledig ontwerp voor de bedrijfswagen. Op basis van deze tekening brengen wij een offerte uit.

Vervolgens nemen we het voorstel volledig met je door. We nemen je mee door het ontwerp om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Nadat er akkoord is kunnen we de bedrijfswageninrichting gaan inbouwen.

De bedrijfswageninrichting wordt volledig op maat ingebouwd. In onze werkplaats richten we 10-20 bedrijfswagens per week in.

Je nieuwe bedrijfswagen is klaar voor gebruik! In overleg met de klant leveren we de auto af bij ons op kantoor of op een door jou gewenste locatie in Nederland.

Wat onze klanten zeggen.

"De ervaring en samenwerking met HBI hebben wij als zeer prettig ervaren. In overleg met onze vakmensen, die er dagelijks gebruik van maken, is een oplossing ontworpen en gerealiseerd. En dat naar volle tevredenheid."
Gerard van Gessel
GesselGroen
Keurig netjes gewerkt, goede aanvullende adviezen en prima snelle service bij kleinigheidje achteraf dat zeer snel werd opgelost. Een aanrader!
Harry Mulder
Eigenaar Mupla Verpakkingen
"Met een persoonlijke aanpak en maatwerk inrichting, die in samenwerking met onze monteurs tot stand is gekomen, heeft HBI naar volle tevredenheid onze inrichtingen opgeleverd.
Maurice Gubbels
Bogers Kozijnen

Wij zijn importeur van:

Samenwerken?

Onder andere deze dealers gingen je voor.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons!

Dat is lastig om te zeggen omdat het maatwerk betreft. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Het inbouwen zelf duurt vaak maar een paar dagen. Na akkoord van de offerte worden de spullen besteld. Daarna bouwen wij de inrichting op maat in. Van de offerte tot oplevering duurt zo’n 4 tot 8 weken. 

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland in Dodewaard (naast de A15). Je bent van harte welkom. Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor.

Wij maken gebruik van duurzame bedrijfswageninrichtingen van Finnerup. Dit soort inrichtingen gaan zeker 10 jaar mee. Het overzetten van de inrichting op een eventuele nieuwe bus na een paar jaar is geen probleem!

Niet elke bedrijfswageninrichting is veilig. Onze crashtest gecertificeerde producten zorgen ervoor dat je veilig onderweg bent met je bedrijfswagen. Onderstaande filmpjes laten duidelijk het verschil zien.

Zie hier een filmpje van een normale, houten inrichting.

Zie hier een filmpje van onze crashtest gecertificeerde Finnerup inrichting

Jazeker! Wij leveren een compleet totaalpakket voor de inrichting van je bedrijfswagen. Van vloeren en wandbekleding tot kasten. Van imperiaals tot Safe-Bumpers. Van signalering tot omvormers. Van laadkleppen tot LED verlichting. Niets is ons te gek. Klik hier voor ons volledige aanbod.

Dat kan zeker. Zowel de inrichting als bestickering kan worden geregeld door HBI. 

HBI is expert in het inbouwen van Clayton omvormers (230V). Zo heb je altijd beschikking over stroom in de bus. 

Onze inrichtingen zijn van lichtgewicht aluminium, hierdoor hou je veel laadvermogen over. Maar belangrijker nog, we denken met je mee om gewichtsbesparing te realiseren. Wat heb je écht nodig in je bus? Hoe kun je het efficiënter inrichten? Het resultaat? Minder verbruik, minder uitstoot én meer laadvermogen.

Verandering in techniek, mobiliteit en privacy zorgt voor complexiteit in wet-/regelgeving. Bij HBI zijn we uiteraard op de hoogte van alle nieuwe eisen met betrekking tot alles in en om uw bedrijfswagen. Goed advies daarin is essentieel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.