...

CASE STUDY

Bogers Kozijnen

Bogers Kozijnen

Efficiënte en functionele oplossingen voor installatiebedrijven

Bogers Kozijnen in het kort

Bogers Kozijnen is een expert op het gebied van kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, deuren en serres. Een modern familiebedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied!

De uitdaging

Wanneer Bogers Kozijnen besloot over te gaan op nieuwe bedrijfsbussen, werd er direct nagedacht over een nieuw systeem wat betreft de inrichting van deze bussen. Samen met Bogers Kozijnen hebben wij gekeken naar een werkbaar systeem, waardoor de medewerkers van Bogers Kozijnen hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren.

Bekijk de casevideo hieronder

Video afspelen

"HBI heeft zich in positieve zin weten te onderscheiden, eenvoudigweg door ons helemaal mee te nemen in de inrichting van de bedrijfsbussen. Niet van achter een bureau, maar vanaf de werkvloer samen met ons belangrijke instrument: de monteurs."
- Maurice Gubbels, adviseur bij Bogers Kozijnen

Resultaten

Werkzaamheden veilig uit kunnen voeren
Kostenreductie door efficiënte inrichting
Ruimte om alle gereedschappen te ordenen
Bedrijfswageninrichting naar wens

Voor Bogers Kozijnen hebben wij meerdere bedrijfswagens mogen inrichten. In samenspraak met de monteurs zijn we tot een zeer functionele oplossing gekomen.

De bedrijfswagens zijn een echt visitekaartje geworden voor het bedrijf. Door de grote vloerlade is er voldoende ruimte om gereedschappen op een nette manier op te bergen. Door de nieuwe inrichting van de bedrijfswagens van Bogers Kozijnen is er een structuur ontstaan waardoor elke monteur zijn weg makkelijk kan vinden met elke bedrijfswagen.

Door de implementatie van deze nieuwe inrichting kunnen de monteurs van Bogers Kozijnen vele mallen efficiënter werken, waardoor zij in de toekomst nog veel plezier zullen beleven aan deze beslissing!

"Door de persoonlijke touch die HBI heeft gegeven aan de inrichting van de bedrijfswagens, hebben zij voor Bogers de harten gestolen."
- Maurice Gubbels, adviseur bij Bogers Kozijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor

jouw bedrijfswagens?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 0488-413132