...

CASE STUDY

Dormakaba

Dormakaba

Efficiënte en functionele oplossingen voor installatiebedrijven

Dormakaba in het kort

Industriële elektrotechniek en automatisering voor het watermanagement, de industrie en de gezondheidszorg.

De uitdaging

Al ruim 15 jaar werken dormakaba en HBI samen om het wagenpark van dormakaba zo goed en efficiënt mogelijk in te richten.

Bekijk de casevideo hieronder

Video afspelen

"We werken al ruim 15 jaar samen met HBI. Het is een betrouwbare partner die met oplossingen en verbeteringen komt en ook heel snel kan zijn met aanpassingen die de monteurs willen."
- Wim Bouw - dormakaba

Resultaten

Werkzaamheden veilig uit kunnen voeren
Kostenreductie door efficiënte inrichting
Ruimte om alle gereedschappen te ordenen
Bedrijfswageninrichting naar wens

Voor dormakaba hebben wij meerdere bedrijfswagens mogen inrichten. In samenspraak met de monteurs komen we elke keer tot een zeer functionele oplossing 

De bedrijfswagens zijn een echt visitekaartje geworden voor het bedrijf. Door de grote vloerlade is er voldoende ruimte om gereedschappen op een nette manier op te bergen. Door de nieuwe inrichting van de bedrijfswagens van dormakaba is er een structuur ontstaan waardoor elke monteur zijn weg makkelijk kan vinden met elke bedrijfswagen.

Door de implementatie van deze nieuwe inrichting kunnen de monteurs van dormakaba vele mallen efficiënter werken, waardoor zij in de toekomst nog veel plezier zullen beleven aan deze beslissing!

"Wat ook heel belangrijk is: de inrichting kan gemakkelijk worden overgebouwd in nieuwe bussen. Elke monteur heeft toch om de 3-4 jaar een nieuwe bus. Door de inrichting over te bouwen kunnen we duurzamer bezig zijn"
- Wim Bouw - dormakaba

Benieuwd naar de mogelijkheden voor

jouw bedrijfswagens?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 0488-413132