...

CASE STUDY

GesselGroen

GesselGroen

Efficiënte en functionele oplossingen voor de hovenierssector.

Gessel Groen in het kort

GesselGroen houdt zich bezig met tuindesign en realisatie van duurzame en exclusieve tuinen voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers, waarbij het voldoen aan de werkelijke behoeften van de opdrachtgever centraal staat.

 

De uitdaging van het project

GesselGroen was op zoek naar een functionele en efficiënte opbergoplossing voor de hovenierssector. De opbergoplossing is gebaseerd op de wensen van de werknemers van GesselGroen, die er immers dagelijks van gebruik maken. In overleg met GesselGroen hebben wij hen een betaalbaare opbergoplossing op maat aangeboden die naadloos aansluit op de wensen van de medewerkers.

Bekijk de casevideo hieronder

Video afspelen

"De voordelen van dit systeem zijn dat het zorgt voor veiligheid en efficiënt werken. We beleven er elke dag veel plezier van, en met name de gebruikers, omdat het helemaal naar wens en maatwerk is ingericht."

Resultaten

Werkzaamheden veilig uit kunnen voeren
Efficiënter en sneller kunnen werken
Functionele opbergoplossingen voor dagelijks gebruik
Bedrijfswageninrichting naar wens

Nog elke dag wordt er bij GesselGroen veel plezier beleefd aan de gerealiseerde opbergoplossing. Door het bieden van maatwerk heeft de oplossing ervoor gezorgd dat de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd blijft, maar ook dat er op een zeer efficiënte wijze te werk gegaan kan worden.

Daarnaast is de geboden oplossing duurzaam. Wanneer GesselGroen over enkele jaren besluit over te gaan op nieuwe bedrijfswagens, kan de opbergoplossing rechtstreeks worden omgebouwd in de nieuwe bedrijfswagens. Al met al een oplossing waar GesselGroen nog jaren van kan genieten!

"De ervaring en samenwerking met HBI hebben wij als zeer prettig ervaren. In overleg met onze vakmensen, die er dagelijks gebruik van maken, is er een oplossing ontworpen en gerealiseerd. En dat naar volle tevredenheid."

Benieuwd naar de mogelijkheden voor

jouw bedrijfswagens?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 0488-413132