...

CASE STUDY

Modderkolk

Modderkolk

Efficiënte en functionele oplossingen voor installatiebedrijven

Modderkolk in het kort

Industriële elektrotechniek en automatisering voor het watermanagement, de industrie en de gezondheidszorg.

De uitdaging

Sinds jaar en dag werken Modderkolk en HBI samen om het wagenpark van Modderkolk zo goed en efficiënt mogelijk in te richten.

Bekijk de casevideo hieronder

Video afspelen

"Sinds jaar en dag is HBI de vaste partner van Modderkolk voor de bedrijfswageninrichting. Voor elke sector is een aparte bedrijfswageninrichting nodig en HBI zorgt voor een oplossing voor elke sector."
- Frank van der Vleuten - Modderkolk

Resultaten

Werkzaamheden veilig uit kunnen voeren
Kostenreductie door efficiënte inrichting
Ruimte om alle gereedschappen te ordenen
Bedrijfswageninrichting naar wens

Voor Modderkolk hebben wij meerdere bedrijfswagens mogen inrichten. In samenspraak met de monteurs komen we elke keer tot een zeer functionele oplossing 

De bedrijfswagens zijn een echt visitekaartje geworden voor het bedrijf. Door de grote vloerlade is er voldoende ruimte om gereedschappen op een nette manier op te bergen. Door de nieuwe inrichting van de bedrijfswagens van Modderkolk is er een structuur ontstaan waardoor elke monteur zijn weg makkelijk kan vinden met elke bedrijfswagen.

Door de implementatie van deze nieuwe inrichting kunnen de monteurs van Modderkolk vele mallen efficiënter werken, waardoor zij in de toekomst nog veel plezier zullen beleven aan deze beslissing!

"Ik ben blij met HBI als partner van Modderkolk. Vaak ga ik samen met de monteur, die in de bedrijfswagen moet komen rijden, naar HBI en dan zorgt HBI voor de perfecte oplossing."
- Frank van der Vleuten - Modderkolk

Benieuwd naar de mogelijkheden voor

jouw bedrijfswagens?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 0488-413132