...

CASE STUDY

Sulzer

Sulzer

Efficiënte en functionele oplossingen voor infratechniek

Sulzer in het kort

Sulzer is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in vloeistoftechniek. Het bedrijf is een specialist in waterpompen.

De uitdaging

Bij het inrichten voor een bedrijfswagen die gebruikt dient te worden voor vloeistoftechniek, dient er met veel verschillende zaken rekening gehouden te worden. Door goed te luisteren naar de wensen van Sulzer hebben we een functionele oplossing op maat kunnen bieden. 

Bekijk de casevideo hieronder

Video afspelen

In deze video vertelt Edu van HBI over de aanpassingen die we hebben gemaakt aan deze auto voor Sulzer. Van de stroomvoorziening op 230v en de standkachel tot de ingebouwde Maxilift kraan.

Resultaten

Werkzaamheden veilig uit kunnen voeren
Efficiënter en sneller kunnen werken
Alle benodigde functionaliteiten in één bedrijfswagen
Bedrijfswageninrichting naar wens

Voor Sulzer hebben wij verschillende bedrijfswagens mogen inrichten. Deze hebben wij voorzien van alle benodigde functionaliteiten in het kader van de vloeistoftechniek. In de bedrijfswagen is onder andere een hogedrukreiniger met watertank en RVS slanghaspel geïnstalleerd.

Daarnaast zijn een omvormer van 230v/12v, standkachel, LED flitsers, werklampen en imperiaal aanwezig in deze bedrijfswagen. Ook is deze bedrijfswagen aan de achterzijde voorzien van een kraan.

We zijn content dat we Sulzer bedrijfswagens hebben kunnen leveren waar zij de komende jaren veel werkplezier aan zullen beleven!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor

jouw bedrijfswagens?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 0488-413132