...

Vacature: Elektromonteur

Kom jij het team van HBI Bedrijfswageninrichters versterken?

HBI Bedrijfswageninrichters is op zoek naar een elektromonteur die houdt van uitdaging en afwisseling.

Heb jij ervaring in de elektrotechniek, affiniteit met voertuigen en minimaal een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek, elektromechanica of soortgelijk? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Wat verwachten we van jou?

Iemand met ervaring in de elektrotechniek, affiniteit met voertuigen en minimaal een afgeronde MBO opleiding.

Wat houdt de functie in?

Op een verantwoorde wijze inbouwen van elektronica in de meest uiteenlopende bedrijfswagens bij HBI Bedrijfswageninrichters

Als elektromonteur bij HBI Bedrijfswageninrichters ga je aan de slag met het op een verantwoorde wijze inbouwen van elektronica in de meest uiteenlopende bedrijfswagens. Je gaat werken in een multidisciplinair team met een prettige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat heeft HBI jou te bieden?

Omdat de inrichtingen die wij maken zo divers zijn, zijn de werkzaamheden dat ook. Hierdoor blijft het werk uitdagend waarbij geen dag hetzelfde is. Verder kun je denken aan:

    • Werken in een multidisciplinair team waarbij we veel kunnen leren van elkaar.
    • Ruimte voor initiatief en voldoende verantwoordelijkheid.
    • Uitdagende en innovatieve opdrachten om aan te werken.
    • Goede arbeidsvoorwaarden
    • Een prettige werkomgeving waar een goede sfeer belangrijk is.

Meer over HBI Bedrijfswageninrichters

HBI Bedrijfswageninrichters is zowel importeur als montagebedrijf voor bedrijfswageninrichtingen en diverse accessoires. We richten auto’s in voor vakmensen in: service & onderhoud, installatietechniek, (semi-)overheid, infratechniek, bouwsector en meer!

De inrichtingen die wij maken zijn net zo divers als onze klanten. Dit maakt ons werk afwisselend en leuk. We werken in een hecht team binnen een platte organisatie. Samen werken we aan mooie producten waar niet alleen onze klanten, maar ook wijzelf trots op zijn!

Solliciteer nu op de vacature Elektromonteur!

Herken jij je in het profiel van de vacature? Dan komen wij graag in contact met jou! Klik op onderstaande button en reageer direct op deze vacature.

Direct iemand spreken? Neem tijdens kantooruren contact op met HBI Bedrijfswageninrichters via 0488-413132