fbpx

Elektromonteur

Kom jij het team van HBI Bedrijfswageninrichters versterken?

HBI Bedrijfswageninrichters (www.hbi.nl) is op zoek naar een elektromonteur die houdt van uitdaging en afwisseling.

Heb jij ervaring in de elektrotechniek, affiniteit met voertuigen en minimaal een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek, elektromechanica of soortgelijk? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Wat houdt de functie in?

Bedrijfswagens worden bij ons voorzien van allerlei verschillende elektronica. Denk hierbij aan extra interieurverlichting, omvormers, flitsers, werklampen en diverse elektrische apparatuur zoals omvormers, standkachels, etc. Dit alles moet op een verantwoorde wijze ingebouwd worden in de meest uiteenlopende soorten bedrijfswagens. Daarnaast help je ook bij het plaatsen van kastinrichtingen, bekleding en andere voertuigaccessoires.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (elektrotechniek, mechatronica, of soortgelijk)
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de autotechniek en/of installatietechniek.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken op een nette, gestructureerde manier zodat je overzicht in je werkzaamheden kunt houden. 
 • Je bent in staat met jouw kennis en ervaring andere collega’s in de werkplaats (zoals timmerlieden en constructiewerkers) wat basisvaardigheden bij te brengen. 

Wat kan HBI jou bieden?

Omdat de inrichtingen die wij maken zo divers zijn, zijn de werkzaamheden dat ook. Hierdoor blijft het werk uitdagend waarbij geen dag hetzelfde is. Verder kun je denken aan:

  • Werken in een multidisciplinair team waarbij we veel kunnen leren van elkaar.
  • Ruimte voor initiatief en voldoende verantwoordelijkheid.
  • Uitdagende en innovatieve opdrachten om aan te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • een prettige werkomgeving waar een goede sfeer belangrijk is.

Meer over HBI Bedrijfswageninrichters

HBI Bedrijfswageninrichters is zowel importeur als montagebedrijf voor bedrijfswageninrichtingen en diverse accessoires. We richten auto’s in voor vakmensen in: service & onderhoud, installatietechniek, (semi-)overheid, infratechniek, bouwsector en meer!

De inrichtingen die wij maken zijn net zo divers als onze klanten. Dit maakt ons werk afwisselend en leuk. We werken in een hecht team binnen een platte organisatie. Samen werken we aan mooie producten waar niet alleen onze klanten, maar ook wijzelf trots op zijn!

Solliciteer nu op de vacature Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst!

Herken jij je in het profiel van de vacature? Dan komen wij graag in contact met jou! Klik op onderstaande button en reageer direct op deze vacature.

Direct iemand spreken? Neem tijdens kantooruren contact op met HBI Bedrijfswageninrichters via 0488-413132

Direct je CV mailen naar info@hbi.nl kan natuurlijk ook!