...

Jouw partner in duurzame

bedrijfsmobiliteit

Wat we doen

Bij HBI word je compleet ontzorgt in het proces van bedrijfswageninrichting. Als partner en adviseur in de bedrijfsmobiliteit zorgen we ervoor dat jouw wagenpark optimaal ingezet wordt.

We kijken goed naar wat er écht nodig is, zodat de vakmensen prettig kunnen werken en de organisatiedoelen (kostenbesparing, duurzaamheid, milieu bijvoorbeeld) behaald kunnen worden. 

HBI biedt alles van een eenvoudige, effectieve kast tot complete totaaloplossingen voor vele vakgebieden. Alles op één adres geregeld en de bedrijfswagens snel klaar voor het échte werk.

Wat levert het op

HBI ontwikkelt bedrijfswageninrichtingen die de werkplekorganisatie voor elke professional  op het kleinste oppervlak perfect mogelijk maakt. We optimaliseren de workflows, zodat je doelgerichter en efficiënter aan het werk kunt.

Onze inrichtingen worden doordacht tot het laatste detail, zodat de laadruimte maximaal benut kan worden. Doordat gereedschappen sneller en gemakkelijker gevonden kunnen worden kan er sneller gewerkt worden. 

  • Universele indeling voor verschillende disciplines
  • Optimalisatie van het gehele wagenpark
  • Realisatie van kostenbesparing en milieubesparing
  • Geoptimaliseerd voorraadbeheer
  • Persoonlijke benadering

Kwaliteit, duurzaamheid, efficiëntie, veiligheid en kostenbesparing staan centraal.

Alles op één adres geregeld en de bedrijfswagens snel klaar voor het échte werk.

Van A tot Z

Gemak, service en overzicht tijdens én na oplevering van de bedrijfswagens. HBI ontzorgt jou volledig.

Kostenbesparing

Gewichtsbesparing levert extra laadvermogen én brandstofbesparing op. Bijkomend effect: lagere uitstoot en belasting.

Tijdbesparing

Vind gereedschap en onderdelen gemakkelijk en snel terug in de bedrijfswagen, verminder eenmalige ritten en verhoog productiviteit.

Optimalisatie van wagenpark

Een duidelijke standaard voor bijvoorbeeld de montage en servicemonteur. De bedrijfswagen kan naar wens van de vakman op maat worden aangepast.

Persoonlijke benadering

Samen met jou stellen we de bedrijfswagens volledig naar wens samen. Een zo efficiënt, betrouwbaar en veilig mogelijk wagenpark.

Betrouwbare mobiliteitspartner

Naast de inrichting denken we mee over manieren om kosten- en tijdsbesparing te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van voorraadbeheer.

Het proces

We combineren uitgebreide service met scherpe prijsstellingen en doen er alles aan om het proces voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. 

Wij verzorgen het gehele traject, van A tot Z. Je hebt één aanspreekpunt en wij ontzorgen je volledig in het traject van de bedrijfswageninrichting. 

Tijdens een eerste kennismaking brengen we in kaart wat de wensen en behoeften van jou en de vakmensen zijn. We bepalen wat er beter kan dan bij de vorige bedrijfswagen. Of juist wat jullie graag willen dat hetzelfde blijft. Vaak kunnen we effectieve oplossingen aanbieden waar jullie zelf nog niet over hebben nagedacht. 

Op basis hiervan kunnen we jullie alvast laten zien wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot de inrichting van de bedrijfswagen. We maken dan samen met jullie een eerste schets.

Vervolgens maken we op basis van deze informatie een volledig ontwerp voor de bedrijfswagen. Vaak zijn hier de hoofdmonteurs en fleetmanager/owner bij betrokken. Op basis van deze ontwerpen brengen wij een offerte uit.

Vervolgens nemen we het voorstel volledig met jullie door. We nemen jullie mee door het ontwerp om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Nadat er akkoord is kunnen we de bedrijfswageninrichtingen gaan inbouwen.

De bedrijfswageninrichtingen wordt volledig op maat ingebouwd.

Jullie nieuwe bedrijfswagens zijn klaar voor gebruik! In overleg met de klant leveren we de bedrijfswagens af bij ons op kantoor of op een door jullie gewenste locatie in Nederland.

Wat onze klanten zeggen.

"Sinds jaar en dag is HBI de vaste partner van Modderkolk voor de bedrijfswageninrichting. Voor elke sector is een aparte bedrijfswageninrichting nodig en HBI zorgt voor een oplossing voor elke sector."
Frank van der Vleuten
Modderkolk
"We werken al ruim 15 jaar samen met HBI. Het is een betrouwbare partner die met oplossingen en verbeteringen komt en ook heel snel kan zijn met aanpassingen die de monteurs willen."
Wim Bouw
Dormakaba
"Met een persoonlijke aanpak en maatwerk inrichting, die in samenwerking met onze monteurs tot stand is gekomen, heeft HBI naar volle tevredenheid onze inrichtingen opgeleverd.
Maurice Gubbels
Bogers Kozijnen

Onze klanten

Een aantal van onze tevreden mobiliteitsmanagers.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw wagenpark?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jullie wagenpark.