...

CASE STUDY

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML)

WML

Efficiënte en functionele oplossingen voor semi-overheidsbedrijven

WML in het kort

WML is de drinkwaterleverancier voor ruim 500.000 huishoudens en 15.000 bedrijven in Limburg. Dag in, dag uit staan zij paraat om ervoor te zorgen dat er lekker water uit de kraan komt. 

De uitdaging

WML wilde graag hun bedrijfswagens dusdanig inrichten dat deze optimaal geschikt zijn voor het onderhoud van waterleidingen. Samen met WML is gekeken naar een geschikte inrichting van deze bedrijfswagens om de efficiëntie van onderhoudswerkzaamheden te bevorderen.

Bekijk de casevideo hieronder

“Dit alles draagt niet alleen bij aan een beter milieu en een gezonder leefklimaat, maar ook aan mijn rij- en werkgenot”

Resultaten

Werkzaamheden veilig uit kunnen voeren
Efficiënte inrichting van bedrijfswagens
Ruimte om alle verschillende soorten gereedschap te ordenen
Bedrijfswageninrichting naar wens
100% elektrische bedrijfswagens

Voor WML hebben wij verschillende bedrijfswagens ingericht. Bij bijvoorbeeld de Ford Ranger hebben we gekeken naar hoe we alle essentiële gereedschappen in een compacte ruimte ordelijk konden opslaan.

In deze 100% elektrische bedrijfswagen is er ook een uitschuifplateau ingebouwd om kisten uit de wagen te nemen, waarmee onderhoudsmonteurs zoveel mogelijk worden ontlast. In de kabine van de bedrijfswagen is een kastinrichting inclusief standkachel is ingebouwd.

Door de focus te leggen op een efficiënte inrichting van de bedrijfswagens van WML, kunnen zij in de toekomst hun onderhoudswerkzaamheden beter uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor

jouw bedrijfswagens?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag. Stuur ons een e-mail of bel 0488-413132