...

Kastensystemen, dubbele vloeren en vloerlades

Bedrijfswageninrichting

Alle materialen en gereedschappen veilig en overzichtelijk opgeborgen

Bij bedrijfswageninrichting is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle gereedschappen en materialen op de juiste plek komen te liggen en dat deze goed opgeborgen kunnen worden. 

Zo kun je altijd gemakkelijk bij de juiste materialen als je aan het werk bent en creëer je overzicht in de bedrijfswagen. Een bedrijfswageninrichting is voor iedereen anders. Een servicemonteur heeft bijvoorbeeld een hele andere behoefte dan een schilder. Hier moet bij het inrichten van de bedrijfswagen goed rekening mee gehouden worden.

Als expert op het gebied van bedrijfswageninrichting zorgt HBI Bedrijfswageninrichters ervoor dat de bedrijfswagen zodanig wordt ingericht dat jij je werkzaamheden gemakkelijker, veiliger en sneller kunt uitvoeren. 

Met onze duurzame maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit richten we jouw bedrijfswagen volledig naar wens in. Met persoonlijke aandacht en onze kennis over bedrijfswageninrichtingen creëeren we samen de ideale bedrijfswageninrichting.

Op maat voor jouw vakgebied

Ben je benieuwd hoe zo’n bedrijfswageninrichting eruit ziet? Kijk dan de video hiernaast en zie een voorbeeldinrichting in 1 minuut. Deze bedrijfswagen is o.a. voorzien van een Finnerup bedrijfswageninrichting, vloeren, wanden, gereedschapsbord, compressor, assortimentskoffers en een werkbank. 

Video: Een Finnerup Bedrijfswageninrichting in 1 minuut

Finnerup kastensystemen

HBI kiest bewust voor Finnerup. De producten van dit systeem zijn voor 95% vervaardigd uit volledig recyclebaar aluminium. Enkel de lade-geleidingen zijn van hoogwaardig staal om ook de zwaarste lasten te kunnen dragen.

Dubbele vloeren & lades

Dubbele vloeren

Een dubbele vloer is de makkelijkste manier om maximaal gebruik te maken van de laadruimte van jouw bedrijfswagen. De vloeren zijn voorzien van een antislip laag voor maximale grip.

Vloerlades

Met een uitschuifbare vloer hoef je niet meer elke keer de laadruimte in om spullen te pakken. Met een eenvoudige beweging trek je de vloer naar buiten en kun je overal bij. Zo werk je efficiënt én veilig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.