...

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons!

Dat is lastig om te zeggen omdat het maatwerk betreft. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Het inbouwen zelf duurt vaak maar een paar dagen. Na akkoord van de offerte worden de spullen besteld. Daarna bouwen wij de inrichting op maat in. Van de offerte tot oplevering duurt zo’n 4 tot 8 weken. 

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland in Dodewaard (naast de A15). Je bent van harte welkom. Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor.

Wij maken gebruik van duurzame bedrijfswageninrichtingen van Finnerup. Dit soort inrichtingen gaan zeker 10 jaar mee. Het overzetten van de inrichting op een eventuele nieuwe bus na een paar jaar is geen probleem!

Niet elke bedrijfswageninrichting is veilig. Onze crashtest gecertificeerde producten zorgen ervoor dat je veilig onderweg bent met je bedrijfswagen. Onderstaande filmpjes laten duidelijk het verschil zien.

Zie hier een filmpje van een normale, houten inrichting.

Zie hier een filmpje van onze crashtest gecertificeerde Finnerup inrichting

Jazeker! Wij leveren een compleet totaalpakket voor de inrichting van je bedrijfswagen. Van vloeren en wandbekleding tot kasten. Van imperiaals tot Safe-Bumpers. Van signalering tot omvormers. Van laadkleppen tot LED verlichting. Niets is ons te gek. Klik hier voor ons volledige aanbod.

Dat kan zeker. Zowel de inrichting als bestickering kan worden geregeld door HBI. 

HBI is expert in het inbouwen omvormers (230V). Zo heb je altijd beschikking over stroom in de bus. 

Onze inrichtingen zijn van lichtgewicht aluminium, hierdoor hou je veel laadvermogen over. Maar belangrijker nog, we denken met je mee om gewichtsbesparing te realiseren. Wat heb je écht nodig in je bus? Hoe kun je het efficiënter inrichten? Het resultaat? Minder verbruik, minder uitstoot én meer laadvermogen.

Verandering in techniek, mobiliteit en privacy zorgt voor complexiteit in wet-/regelgeving. Bij HBI zijn we uiteraard op de hoogte van alle nieuwe eisen met betrekking tot alles in en om uw bedrijfswagen. Goed advies daarin is essentieel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagens?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jullie fleet.