...

Laadruimtebescherming

Vloeren, wandbekleding & kopschotten

Antislip vloeren

Een goede bedrijfswageninrichting begint bij een goede basis. Daarvoor is laadruimtebescherming van groot belang. Een antislip vloer is naast de wandbekleding erg belangrijk. Deze vloeren zijn slijtvast en bieden uitermate veel grip dankzij de anti slip structuur. De laadvloeren zijn optioneel uit te rusten met vloerogen voor het vastzetten en opspannen van je materialen en gereedschappen.

Wand- & deurbekleding

Het plaatsen van een bekleding is de eerste stap bij het inbouwen van een bedrijfswageninrichting. Het plaatsen van bekleding maakt de bus niet alleen mooier, het voorkomt ook schades aan de bedrijfswagen. De zijkant van een bedrijfswagen is namelijk gevoelig voor schade.

In plaats van standaard houtbekleding, kan ook kunststofbekleding worden aangeboden, daarmee reduceer je de helft van het gewicht. Dit leidt tot minder verbruik en uitstoot en meer laadvermogen.

Scheidingswand

De scheidingswand tussen de cabine en de laadruimte van de bedrijfswagen. De scheidingswand zorgt voor bescherming van de bestuurder en passagiers. De wanden zijn leverbaar met en zonder ruit, bekleed of onbekleed. Een scheidingswand wordt vaak gebruikt om meer ruimte in de cabine te realiseren, bijvoorbeeld voor lange vakmensen.

Ladder opbergen

Vele vakmensen maken regelmatig gebruik van een ladder. Echter is het opbergen van een ladder in een bedrijfswagen vaak lastig. Er is een grote imperiaal nodig of het past niet gemakkelijk in de bus. Een ladder neemt relatief veel ruimte in beslag en dient goed vastgezet te kunnen worden. Hiervoor biedt HBI verschillende oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.