...

Safe-Bumper, side bars & imperials

Exterieur van de Bedrijfswagen

Safe-Bumper

De Safe-bumper is de optimale bumperbescherming voor jouw bedrijfswagen. Voor de grotere modellen bedrijfswagens tot 3500kg GVW biedt Safe-bumper een multifunctionele combinatie van bumper, opstap en geïntegreerde trekhaak. Veiligheid, bescherming en gemak over de hele breedte van de achterzijde van het voertuig staan daarbij voorop. 

Bestel de Safe-Bumper direct via onze Safe-Bumper website!

RVS Imperiaal

Onze RVS imperiaal is geheel uit hoogwaardig roestvast staal gemaakt. De imperiaal wordt compleet gelast, gepassiveerd en geborsteld zodat de originele RVS-look niet verloren gaat. Standaard is de imperiaal uitgevoerd met een ladderrol en geluidswikkel, deze zorgt voor een minimaal windgeruis tijdens het rijden. Ook geschikt voor kleine bedrijfswagens.

Sidebars

Een duurzame oplossing om jouw bedrijfswagen effectief te beschermen tegen schade. De sidebars zijn van RVS gemaakt. Daarmee geeft een sidebar de bedrijfswagen direct een mooie uiterlijk. 

Pickup gereedschapskist

Pickup gereedschapskisten zijn ideaal om meer opbergruimte te creëren in een pickup terwijl de laadbak behouden blijft. HBI biedt diverse opbergmogelijkheden voor pickups. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.