...

Laden en lossen

Laad- & lossystemeN

Easyloader

De Easyloader liftsystemen bieden verschillende mogelijkheden voor oprij-platen en verstelbare laadkleppen. De EasyLoader is de enige laadklep, die de ingang van de laadruimte vrijhoudt. Het laadplatform wordt namelijk opgeborgen tegen de onderkant van het dak, waardoor men eenvoudig in en uit kan stappen.

Easyloader Gif

Laadkraan

Met een laadkraan kun je moeiteloos allerlei gereedschap of goederen  in jouw bedrijfswagen laden. Aanhaken en een druk op de knop is genoeg. Een laadkraan vergroot de flexibiliteit en productiviteit van het wagenpark door een betere beladingsgraad en inzetbaarheid van het voertuig(park). In veel situaties kan zelfs een tweede man (bijrijder) uitgespaard worden. Met een elektrisch aangedreven, uitschuifbare giek kunnen lasten tot 500 kg eenvoudig opgetild worden en in de laadruimte geplaatst worden.

Dynnox

Een mobiele brancard voor in jouw bedrijfswagen. Het laden, lossen en vervoeren van lading is nog nooit zo makkelijk geweest. Snel en makkelijk verrijdbaar heb je met een Dynox alle materialen, machines of gereedschappen bij de hand.

Met de mobiele bedrijfswageninrichting van Dynnox werk je voortaan efficiënter en arbovriendelijk op locatie. Het uitklapbare transportsysteem is geschikt voor iedere branche!

Dynnox-incl-TUV (1)

Xetto

Met het elektrohydraulische Xetto laad- en transportsysteem kun je tot 250 kg ergonomisch opheffen, transporteren en laden. 

 

Oprijplaten

Slim en snel spullen opbergen in de bus zonder ruimteverlies in de bedrijfswagen. Met opklapbare en inschuifbare oprijplaten is laden en lossen van de bus een fluitje van een cent.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen?

Neem nu volledig vrijblijvend contact op voor advies over de ideale inrichting voor jouw bedrijfswagen.