...

Over HBI

[fw_breadcrumbs class=”” responsive=”{"desktop_display":{"selected":"yes"},"tablet_landscape_display":{"selected":"yes"},"tablet_display":{"selected":"yes"},"smartphone_display":{"selected":"yes"}}” _array_keys=”{"responsive":"responsive"}” _made_with_builder=”true”][/fw_breadcrumbs]
Beter ingericht!

HBI Bedrijfswageninrichters

Sinds 1995 is HBI dé bedrijfswageninrichter voor tal van klanten: waterleidingbedrijven, hulpdiensten, woningbouwverenigingen, installatiebedrijven etc. Gevestigd in het midden van het land opereren en leveren wij door heel Nederland. Wij combineren specialistische kennis met heldere, uitgebreide service en met scherpe prijsstellingen. Daarbij hebben we een breed pakket van mogelijkheden voor uw wensen en zetten onze bedrijfswageninrichters hun creativiteit en vakmanschap in voor de specifieke eisen die u aan uw bedrijfswagen stelt.

Kwaliteit

Als importeur van het Deense Finnerup kiezen wij als bedrijfswageninrichters bewust voor louter materialen van topkwaliteit. Finnerup geldt al 20 jaar als een begrip op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Maatwerk van uw bedrijfswageninrichters

Elke bedrijfswageninrichting dient aan de verwachtingen van de gebruiker te voldoen. Het is tenslotte de werkplek van uzelf of van uw medewerkers. Die verwachtingen zijn niet altijd standaard: het kan zijn dat u als eindgebruiker specifieke wensen of eisen stelt aan uw bedrijfswagen. Dat vraagt om maatwerk. Maatwerk waarin onze bedrijfswageninrichters gespecialiseerd. In nauw overleg met u, brengt HBI uw wensen in kaart en nemen we enthousiast het ontwerp en de uitvoering voor onze rekening.

Wij denken graag met u mee

HBI Bedrijfswageninrichters voelt zich betrokken bij uw bedrijfsproces. In onze ogen begint een bedrijfswageninrichting niet bij het kiezen van een passende inrichting van een gekocht voertuig, maar ver hiervoor.

Wij geloven dat de ideale inrichting start bij uw standaard voorraad die benodigd is voor een bepaalde discipline binnen uw bedrijf.

Vanaf dit moment kijken we samen naar de verdere benodigdheden en wensen, en stellen op basis hiervan gezamenlijk de ideale bedrijfswageninrichting samen.

Via dit proces komen we wellicht tot een kleiner voertuig voor uw werkzaamheden =
– Minder kosten
– Lagere aanschafwaarde
– Meer gebruiksvriendelijkheid
– Verlaagde CO²-uitstoot

Milieubewust en verantwoording

Met de keuze voor Finnerup richt HBI zich op verwerking en levering van een zo milieuvriendelijk mogelijk product. Finnerup-producten zijn voor 95 % vervaardigd uit volledig recycleerbaar aluminium. Met een lager eigen gewicht draagt dit tevens bij aan brandstofbesparing en geringere uitstoot.

Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid waar het gaat om een zo CO²-neutraal en milieuvriendelijk mogelijke bedrijfsvoering. Als bedrijfswageninrichters voeren wij doorlopend aanpassingen door, daar waar het gaat om bewust en verantwoord gebruik van energie. Hetzelfde geldt voor gebruik van materialen en grondstoffen. Onze afvalstromen maken wij inzichtelijk en zijn volledig gescheiden.

De activiteiten van HBI bedrijfswageninrichters op een rijtje

 • Nederlandse importeur Finnerup bedrijfswageninrichting
 • Importeur van Safe-Bumper voor Europa
 • Faciliteren van belettering zowel ontwerp als uitvoering
 • Specials, zowel ontwerp als uitvoering
 • Complete verzorging van uw bedrijfswagen en toebehoren hiervan.
 • Wagenparkmanagement (organisatie en advies)
 • Administratie bedrijfswagenpark

Onze klanten, o.a.

 • Service- en onderhoud
 • Installatietechniek
 • Infratechniek
 • Koel- en horecatechniek
 • Waterinfra (waterleidingbedrijven)
 • Energie-infra (energiebedrijven)
 • Gemeentelijke diensten en andere (semi)overheidsdiensten
 • Woningbouw (woningbouwverenigingen)
 • Hulpdiensten (politie en brandweer)

Transport

HBI Bedrijfswageninrichters verzorgt indien gewenst het transport van uw bedrijfswagen(s) door heel Nederland.

Algemene Voorwaarden

Hier te downloaden

DIRECT CONTACT
OPNEMEN MET ONS
IMPORTEUR VAN