HBI Bedrijfswageninrichters, Einsteinstraat 2, 6669 NC, Dodewaard 0488 41 31 32

De unieke combinatie van trekhaak, opstap en bumperbescherming
De Safe-bumper is de optimale bumperbescherming voor u en uw bedrijfsvoertuig. Voor de grotere modellen bedrijfswagens tot 3500kg GVW biedt Safe-bumper een multifunctionele combinatie van bumper, opstap en geïntegreerde trekhaak. Veiligheid, bescherming en gemak over de hele breedte van de achterzijde van uw voertuig staan daarbij voorop.

Veiligheid en bescherming
Een aanrijding bij het inparkeren of met een vorkheftruck tijdens het laden of lossen: een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Met een lelijke schade en dure reparatie als gevolg. De Safe-bumper biedt optimale bumperbescherming over de gehele achterzijde van uw voertuig. De Safe-bumper wordt gemonteerd op de, door de voertuigfabrikant, gespecificeerde trekhaakbevestigingspunten in het chassis.

De Safe-bumper staat ook in voor uw veiligheid. De opstap is voorzien van een hoogwaardige antisliplaag. Daarmee zijn een veilige en eenvoudige in- en uitstap gewaarborgd. Bovendien zorgen de reflecterende strips voor optimale zichtbaarheid op de weg en in de werkomgeving.

Geïntegreerde trekhaak
De typegoedgekeurde trekhaak (EEC 94/20) is geïntegreerd in de Safe-bumper. Voor een aantal typen bedrijfswagens is de Safe-bumper ook met een in hoogte verstelbare trekhaak leverbaar.

Tevens is de Safe-bumper leverbaar zonder trekhaak.

Maatwerk is mogelijk vanaf 10 stuks, bijvoorbeeld voorgestanste gaten voor achteruit rij sensoren.

Materiaal en montage
De Safe-bumper is vervaardigd uit hoogwaardig staal. Vier lagen poedercoating zorgen voor optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden.

De montage van de Safe-bumper is betrekkelijk eenvoudig: omdat gebruik gemaakt wordt van de voertuigspecifieke bevestigingspunten in het chassis, is boren niet nodig. De gemiddelde montagetijd bedraagt 2 uren.

DIRECT CONTACT
OPNEMEN MET ONS

IMPORTEUR VAN

Help-Desk